Compaen Bedrijfsadvies

Doelgerichte coaching en training

Persoonlijke en team coaching

Eerlijk, soms confronterend, maar altijd met respect

Wilt u meer uit uzelf halen, uw effectiviteit versterken en uw mogelijkheden vergroten? Hoe blijven uw medewerkers gemotiveerd en in staat ontwikkelingen bij te houden? Hoe haalt u als ondernemer uw persoonlijke én zakelijke doelen? Bij Compaen bieden we trajecten voor individuele coaching en teamcoaching, waarin mensen geprikkeld worden om op een andere manier naar zichzelf te kijken.

U bent niet alleen in uw bedrijf. Gemotiveerde medewerkers vormen een belangrijke schakel in het behalen van bedrijfsdoelen en optimaal rendement. Ook voor uw medewerkers organiseren wij individuele coaching en teamcoaching.

In al onze coachingstrajecten is zelfinzicht een belangrijk vertrekpunt. Daarom maken we regelmatig gebruik van Insights Discovery, PCM en onze persoonlijkheidsonderzoeken. Onze coaches zijn open, eerlijk, soms confronterend, maar altijd met respect.

Wij geloven dat een persoonlijke klik tussen u en uw coach essentieel is. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijke intake. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken samen een goede match met één van onze coaches.

Meer weten?

Neem contact op met Miriam van den Berg.

+31 (0)6 22 49 63 57
Of e-mail Miriam

Persoonlijk

In een individueel coachingstraject van Compaen versterkt u uw persoonlijke effectiviteit. U leert effectiever communiceren, samenwerken en leidinggeven en de mogelijkheden van uw bedrijf optimaal te benutten. Tijdens het coachingstraject vinden wij samen de praktische verbeterpunten die u en uw bedrijf verder brengen.